zondag 7 november 2010

Ben ik weer!!!

  Hallo allemaal,

Wat heb ik een lekker hobby dagje gehad gisteren zeg! Weer met een heel stel samen gecropt. Georganiseerd door http://scrapforfriends.blogspot.com/
Ik had verwacht dat er niet heel veel uit mijn handen zou komen, maar alles behalve dat.....hihi

Eerst even lekker bijkletsen met een koppie thee en daarna aan de slag gegaan. Tussen door natuurlijk genoeg gelachen en gekletst. Ik ben verder gegaan met mijn babyboek voor het eerste jaar van onze kleine ukkepuk. Ik hoor wel de basis af te hebben voor die kleien geboren is, maar nu ik weer een dagje heb gecropt heb ik weer inspiratie te over nu de energie af en toe nog.

Ik kreeg al te horen zo je blog ligt stil.hihi Nou dames ik had het belooft dit weekend komt er weer wat op. Ik heb van de week achter da naaimachine gezeten en heb 3 sneeuwpoppen gemaakt het zijn patronen uit een ouder Tilda boek (in het zweeds maar patronen lezen kan je in alle talen hihi)

Ik moet alleen van de week nog even opzoek naar neusjes en oogjes maar op de foto zien jullie al wel een idee. Ben vanplan om nog meer van te maken vind het erg leuk om te doen.

Verder gaat alles goed met mij en onze kleien ukkepuk in mijn buik. Groeit, schopt, draait en heeft soms de Hik hihi. Ik ben nu 33 weken(zie foto) en het duurt niet heel lang meer. Probeer de komende tijd zoveel mogelijk op mijn blog te zetten maar daarna zal het echt wel weer even stilletjes worden.
Bedankt voor jullie lieve reacties en berichtjes.

Liefs Joyce

2 opmerkingen:

  1. Nou,je hebt je belofte waar gemaakt, en weer eens je blog 'bewerkt' Het was inderdaad weer erg gezellig tijdens de crop, maar zie dat je thuis ook niet stil gezeten hebt ;-) leuk zijn je Tilda sneeuwpoppen.Is weer eens wat anders dan een kaart of album. Geniet nog lekker van je vrije tijd, je zult het na de bevalling nog druk genoeg krijgen. Liefs Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het was inderdaad gezellig. Ben weer lekker bijgekletst met je. Ga donderdagavond bij Trudy foto's voor het decemberweekend uitzoeken en printen.
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen