donderdag 28 januari 2010

Wowww deel 2

hallo allemaal,

Ik heb jullie in december al verteld dat ik met het scrapweekend van scrapart ben mee geweest. On het weekend van 12 december nu kon ik daar nog niks van laten zien want in januari was een ook een weekend en anders bederfde ik de verrassingen.

Het weekend ging over Hidden Items. Dus allemaal verborgen dingen.
We kregen 3 houten doosjes die ook weer in elkaar paste. Nu was er met elke maat al een aantal voorbeelden beschikbaar door het design-team, erg gaaf en leuk allemaal.

Ik heb alleen het kleinste doosje af de andere moet ik nog wat mee en ben er nog niet helemaal uit. dus vandaar alleen de foto van het kelinste doosje. (Het was een voorbeeld van Suzan)

Is het doosje niet geweldig???
en zo handig met die persoonlijke onderzetters. (zijn mijn baby foto's) Ik geloof niet dat ik ze ooit erg ga gebruiken !!

Liefs,4 opmerkingen:

 1. Hallo Joyce,
  Super waren de ideeën weer he. Wat is deze al mooi geworden !Ik ben begonnen met de grootste doos, maar helaas nog niet klaar. Ga zeker tijdens de crop verder !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joyce,
  super ziet het eruit en wat een leuke ideeën!!!! hihjihihih
  hij is goed gelukt
  tot morgen
  liefs Hillie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje die baby foto's

  x swiffie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Joyce, zoals je ziet heb ik je blog gevonden, ik had op het weekend in december de grote doos gemaakt, met het album erin en deurtjes in het dekse;. Vandaag bloemen gemaakt met Suzan, hard gewerkt, maar erg gezellig. Groetjes en een knuffel van Diny

  BeantwoordenVerwijderen